Daha İyi Bağlantı, Daha Güvenli ve Etkili

DP2400e Serisi etkili iletişime ihtiyaç duyan ve her gün çalışan kişiler için tasarlanmıştır. MOTOTRBO™ sayısal el telsizlerin bu dinamik evrimi ile bağlantınız iyileştiği kadar güvenliğiniz ve verimliliğiniz de artar.

  • Kablosuz programlama
  • Gelişmiş ses kalitesi
  • Geliştirilmiş kapsama ve hassasiyet
  • Daha iyi batarya ömrü (28 saate kadar)
  • Daha iyi su ve toz koruma (IP67)
  • TIA 4950 Patlayıcı Emniyetli Ortamlarda Kullanım Opsiyonu

ÖZELLİKLER

Bağlı

Analog ve sayısal çalışma modunun yanı sıra gelişmiş Motorola Sayısal Trunk sistemlerini destekleyen MotoTRBO DP2400e el telsizi, çalışanlar için daha iyi verimlilik ve daha gelişmiş güvenlik için tek tuşla bağlantıya geçme olanağı sağlıyor.

Etkili

Yeni gürültü önleme teknolojisi ve gelişmiş ses netliği sayesinde DP2400e Serisi mükemmel ses kalitesi sunar. En son enerji teknolojisi, 3 vardiyalı çalışma için 28 saate kadar batarya ömrü sunar ve isteğe bağlı IMPRES Kablosuz Batarya Yönetim aracı pil ömrünü en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur.

Güvenli

DP2400e Serisinin hızlı tepki verme yeteneği, anında bas-konuş iletişimi sağlayarak güvenliği artırmak amacıyla tasarlanmıştır. Bir çalışan yanıt vermese bile, durumu kontrol etmek için telsizi uzaktan etkinleştirerek çalışanınızın güvende olmasını sağlayabilirsiniz.

TEKNİK DETAYLAR

Frekans bandı UHF, VHF, 300MHz
Güç çıkışı UHF, 300Mhz: 1W / 4W
VHF 1W / 5W
Batarya süresi 05 05 90)28,5 saate kadar (sayısal) / 21 saate kadar (analog)

Röle özelliği

Evet
Sayısal teknoloji Evet
Sistem tipi Konvansiyonel, IP Site Connect, Capacity Plus
IP Standardı IP67
Patlayıcı Emniyeti TIA 4950 (opsiyonel)
Standart garanti süresi 2 yıl